Time to Hire

Wij helpen bedrijven succesvoller te zijn in hun recruitment. Dit doen we door expertise en capaciteit aan te bieden om het recruitmentproces op te zetten of te optimaliseren. Hierdoor krijgen opdrachtgevers de medewerkers die zij nodig hebben om een succesvol bedrijf te zijn.

‘Als je als bedrijf succesvol wilt zijn, is succesvol zijn in recruitment een vereiste.’

Het team

Bij Time to Hire ben je onderdeel van een team. Of je nu op locatie werkt of op het kantoor van TTH, je hebt een team van mede recruiters die jou steunen en met jou samenwerken. Dit is het geheim achter het succes van Time to Hire.

Je wordt niet alleen gesteund door jouw collega’s maar ook door coaching en de juiste tooling maken we jou nog succesvoller in jouw project.

Wat heb jij daar aan?

Onze recruitment specialisten, jouw mogelijke collega’s, zijn allemaal ervaren in het recruitment vak, en hebben verschillende specialiteiten. Die maken we beschikbaar voor elkaar. Zo zijn we succesvoller bij klanten en leren we van elkaar. Heb jij interesse in Employer Branding, Job Marketing, Candidate Experience, Data Driven Recruitment, of andere ontwikkelingen op recruitment vlak, laat even weten wat we voor je kunnen doen.

Wil jij weten wat ons bezig houdt en waar we mee bezig zijn? Volg ons dan op Twitter, Facebook, LinkedIn, Youtube of Instagram.

Maak werken geweldig

Wij geloven erin dat we beter presteren als we leuk vinden wat we doen. Om een gezond bedrijf te zijn, moeten onze medewerkers ook lekker in hun vel zitten. Dit houdt in dat zij met zinnige projecten bezig zijn en zelf hun prioriteiten kunnen stellen. Ook geloven wij erin dat onze mensen het vak uitoefenen met passie, en dat zij met diezelfde passie buiten werk hun leven leiden.

Ons doel is met de juiste mensen een succesvol bedrijf te bouwen in een cultuur van innovatie, vrijheid en verantwoordelijkheid.

Dus hoe scoor je punten bij ons? Niet door het hele weekend op kantoor te gaan zitten. Wel door meer te leveren dan je had afgesproken en daarna te gaan kitesurfen.

Ons team

Fanny Struikenkamp Fanny Struikenkamp GIF
Nicole Moshage Nicole Moshage GIF
Bas Drost Bas Drost GIF
Michiel Mulder Michiel Mulder GIF
Jessica Brouwer Jessica Brouwer GIF
Michiel Verdegem Michiel Verdegem GIF
Suzanne Krug Suzanne Krug GIF
Wendy Bruul Wendy Bruul GIF
Henke van Homoet Henke van Homoet GIF
Tobias Aniceta Tobias Aniceta GIF
Skiff
  • Skiff
  • Junior Office Dog
Marije Franck Marije Franck GIF
Andjela Latumeten Andjela Latumeten GIF
Xander Rondhuis Xander Rondhuis GIF
Eveline van Kempen Eveline van Kempen GIF
Femke Frowijn Femke Frowijn GIF
Kimberly de Jager Kimberly de Jager GIF
Jurjen Haitsma Jurjen Haitsma GIF
Milad Zandi Milad Zandi GIF
Jeroen Botman Jeroen Botman GIF
Sebastiaan Cové Sebastiaan Cové GIF
Edwin de Jonge Edwin de Jonge GIF
Daan de Raadt Daan de Raadt GIF
Paco de Heij Paco de Heij GIF
Kevin Wouters Kevin Wouters GIF
Hidde Tanja Hidde Tanja GIF
Fleur Aalbrecht Fleur Aalbrecht GIF