Structuur | Timetohire

This is
how we roll


Geen hiërarchie of afdelingen, maar een platte, zelfsturende organisatie met projectgroepen. Wij werken vanuit vertrouwen en betrokkenheid. De kracht van kleine multidisciplinaire teams in plaats van de ouderwetse hiërarchische werkwijze vol procedures. Naast jouw werk bij de klant, werk je actief mee aan het succes van Timetohire. En via welk project je dit doet? Dat kies je zelf vanuit jouw expertise en interesse. Zo maak je niet alleen impact bij de klant, maar ook binnen Timetohire. Klik op de button en hoor van onze oprichters hoe dit is ontstaan. 

Werken in cirkels

Picture this: jij helpt de klant met het ontwikkelen van een duurzame HR en/of recruitment strategie. En terwijl je dit managet, deel jij ook jouw kennis en kunde binnen Timetohire. Zo kun je aansluiten bij ‘cirkels’ en meewerken aan projecten die te maken hebben met bijvoorbeeld onboarding, offboarding of sales. Daarnaast stimuleren we zelfsturing en ben je altijd vrij om jouw ambities kenbaar te maken. Zo kun je een eigen rol vormgeven of nieuw initiatief initiëren om het bedrijf beter te maken. 


Check onderstaande video voor meer uitleg over cirkels en hoor direct van Paco hoe hij het werken in cirkels ervaart.

Hoor het van collega's
Lees hier hoe een aantal van onze collega’s hoe zij het werk bij de klant beleven. 

Ontdek het framework

Expertise, kennis en ervaringen van onze recruitment specialisten hebben wij gebundeld en hieruit is het Recruitment Success Framework ontstaan. Het Recruitment Success Framework bestaat uit 9 stappen, volg deze 9 stappen en stap 10 is gegarandeerd recruitment succes.
Wat zeggen
jouw collega's

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op