Veelgestelde vragen

Vacature

Dat kan zeker, het is mogelijk om het sollicitatieformulier hier in te vullen of bel naar 1 van de recruiters (ze bijten niet).

Als de vacature nog online staat, dan staat deze ook nog open. 

De contactpersoon staat vermeld bij de vacature. Ook kan je contact opnemen met ons op 085 105 41 11 en wij zorgen dat je bij de juiste persoon terecht komt. 

Sollicitatie

Bekijk hier onze sollicitatieprocedure gaat.

Wij raden het aan om een andere browser (Google Chrome) te proberen. Werkt het dan nog niet, neem dan gerust contact op met de recruiter die onderaan de vacature staat vermeld. 

Wij laten binnen 24 uur iets van ons horen. Duurt het jou te lang? Je mag ons bellen, vinden we alleen maar gezellig.

Er komt een bevestigingsmail binnen op het door jou ingevulde e-mailadres.

Controleer voor de zekerheid je spam en ongewenste e-mail. Staat daar ook niks in? Neem dan contact op met de recruiter die staat vermeld bij de vacature. 

Met jouw goedkeuring bewaren we jouw gegevens in onze database voor toekomstige carrièremogelijkheden. Hierbij houden wij ons aan de regels van de Autoriteit Persoonsgegevens, AVG en GDPR. 

Carrière

Bij Time to Hire, solliciteer je niet enkel op de functie. Je solliciteert op een loopbaan. Samen met jou willen wij eruit halen wat in jou zit. Als wij zien dat jij uit jouw functie bent gegroeid, gaan we samen kijken naar nieuwe opties binnen Time to Hire. 

Uiteraard kan je altijd vragen om hulp en er is altijd ruimte voor overleg, maar wij zullen niet continue je hand vasthouden. Samen zoeken wij naar de beste balans tussen zelfstandigheid en hulp. 

Als er certificaten zijn te behalen die zowel voor jou als voor ons relevant zijn, waarom niet? Samen staan we sterk. 

Neem contact met ons op, dan kunnen wij jouw vraag beantwoorden en eventueel op de site zetten. Dit kan telefonsich via 085 105 41 11 of mail naar info@timetohire.nl.