Culture matters

Jij staat op de eerste plek. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat als jij gelukkig bent in je werk, je ook veel beter wordt in wat je doet. Jij blij, wij blij, klant blij: iedereen blij! Bij ons ben je de regisseur van je eigen ontwikkeling. Je bepaalt jouw eigen groeipad en krijgt de ruimte om van jouw ideeën werkelijkheid te maken. No matter what, wij staan achter je.

Ben jij een Timetohero?

Het Timetohire DNA. Ons succesvolle ingrediënt en onze verbinder. We werken vanuit vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Want iedereen is anders en heeft een eigen waarde als het gaat om werkgeluk. Alles wat we doen is gebaseerd op de drijfveren van onze collega's. Geen vast aantal vakantiedagen, managementlagen of dichtgetimmerde rollen. Onze cultuur en de vrijheid die daarbij hoort, komt overal in terug. En dat terwijl we onze heroes stimuleren om het allerbeste uit zichzelf te halen.

Future Proof

Morgen beter dan vandaag
Hebben we al gezegd dat recruitment een langetermijn game is? Niet alleen focus op vandaag, maar ook op de toekomst. Zo maken we impact. Dit doen we door duurzame relaties aan te gaan met collega's, klanten en kandidaten. En door met duurzame oplossingen op maat te komen. 

Aim High

Geen perfectie maar progressie
Timetohire is van ons allemaal en dat maakt ons ondernemers. Onze heroes hebben het lef om te pionieren en nemen de verantwoordelijkheid om dat op eigen manier te doen.

Trust

Blindelings vertrouwen in elkaar
Volwassenen behandelen als volwassenen. Wij weten dat je je verantwoordelijkheid pakt op de momenten dat dat nodig is en daarom krijg je van ons het vertrouwen en de vrijheid om te werken op jouw manier. Jij weet tenslotte zelf wel hoe je het beste uit jezelf kunt halen.


Ook na 15 jaar blijf ik iedere dag leren 

Waar Carlijn zich afvroeg of zij nog kon leren (toen zij op de werkvloer een hoop jonge professionals tegenkwam), werd haar het tegendeel bewezen in week één.


Ik bepaal zelf hoe ik mijn rol vormgeef

Bij Timetohire werken wij in 'cirkels' en 'rollen'. Dit maakt het voor mogelijk om te doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt. Geen vastomlijnde functies, maar groeien in de richting die jij voor ogen hebt.


Geen micromanagement maar echt vertrouwen


Jij bepaalt hoe succesvol en gelukkig je bent in je rol. Werken hoe je wilt, waar je wilt en wanneer je wilt. Op die manier die jou gelukkig maakt. Zes maanden werken in New York? Go! Ruben vertelt je over zijn avontuur.Elke dag ben ik aan het pionieren 

Jij bepaalt, wij faciliteren. Onze cultuur is, zoals je eerder hebt gelezen, gebaseerd op het 3V-principe. Naast flexibiliteit biedt dit jou ook de kans om echt mee te bouwen aan Timetohire en de ondernemersgeest in je te laten shinen.Dat het wat to good to be true klinkt, horen we vaker. Toch is dit ons DNA. Of je nu bij de klant, op ons kantoor of remote werkt: je bent onderdeel van een team vol like-minded recruiters die allemaal floreren in onze cultuur. Echte ervaringen horen? Let's connect!

Cultuurboek

Wij zijn trots op onze cultuur. Zou je niet zeggen, hè? De manier waarop we met elkaar omgaan, werken en successen vieren maakt ons uniek. Daarom hebben we alles over onze cultuur samengevoegd in ons cultuurboek. Alles op één centrale plek. Duik in onze cultuur!

Download het cultuurboek

Ook werken bij Timetohire?

Bekijk vacatures