Cultuur | Timetohire

People First

Jij staat op de eerste plek. Wij zijn ervan overtuigd dat als jij gelukkig bent in je werk, je ook veel beter wordt in wat je doet. Jij blij, wij blij, klant blij: iedereen blij! Jij krijgt het vertrouwen om zelf de vrijheid te nemen in hoe jij het beste tot je recht komt. Zo lang jij maar de verantwoordelijkheid neemt om hier goed mee om te gaan. No matter what, wij staan achter je. 

Meer inzicht in hoe onze cultuur in elkaar steekt? Download hieronder het Timetohire Cultuurboek.

Passen onze kernwaarden bij jou?

Onze succesvolle ingrediënten en onze verbinders. We werken vanuit vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Iedereen is anders en heeft een eigen waarde als het gaat om werkgeluk. Alles wat we doen is gebaseerd op de drijfveren van onze collega's. Geen vast aantal vakantiedagen, managementlagen of dichtgetimmerde rollen. Onze cultuur en de vrijheid die daarbij hoort, komt overal in terug. Het werken vanuit vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid staat ons dichtbij het hart. Dit is de basis voor alles wat wij doen. Herken jij je in onze kernwaarden?

Future Proof

Morgen beter dan vandaag
Recruitment is een langetermijnspel. Niet alleen denken aan vandaag, maar ook aan de toekomst. Voorbereid zijn op de wereld van morgen dus. Niet alleen bij de klant, maar ook intern. Daarom dat wij constant bezig zijn met het vinden van manieren om nog beter te zijn in wat we doen. Help jij ons met jouw kennis om Timetohire nog beter te maken?Aim High

Geen perfectie maar progressie
Wij staan nooit stil. Wat vandaag genoeg is, is dat morgen niet meer. Dit maakt ons ambitieus. We durven te dromen. Daar houdt het niet op. Want om de beste te zijn, moet je ook hard werken en risico’s nemen. Jij krijgt de ruimte om vanuit jouw expertise mee te denken aan de groei van onze organisatie en onze klanten. Gaat niet alles in één keer goed? Geen probleem. Deel het met je collega’s, leer van je fouten en probeer het morgen opnieuw. Zo werken we samen aan jouw ontwikkeling en die van ons.

Trust

Blindelings vertrouwen in elkaar
Volwassenen behandelen we als volwassenen. Jij denkt niet alleen vanuit jezelf, maar ook vanuit het belang van ons. Alleen samen komen we echt verder. Daarom dat we blindelings op elkaar vertrouwen. Geen micromanagement of KPI’s. Geen vaste werktijden. Geen vaste werkplekken. Alleen vertrouwen in elkaar om te denken vanuit ons gedeeld belang.

Hoe onze collega's Timetohire ervaren?

Wie beter om je vertellen hoe het werken bij Timetohire is, dan onze eigen collega’s? Van hoe je na 15 jaar in het vak nog steeds kan leren tot pionieren vanuit de vrijheid die Timetohire je biedt. Alles komt aan bod. Geen extra overtuiging meer nodig? 
Bekijk dan gelijk onze vacatures. 


Ook na 15 jaar blijf ik iedere dag leren 

Waar Carlijn zich afvroeg of zij nog kon leren (toen zij op de werkvloer een hoop jonge professionals tegenkwam), werd haar het tegendeel bewezen in week één.


Ik bepaal zelf hoe ik mijn rol vormgeef

Bij Timetohire werken wij in 'cirkels' en 'rollen'. Dit maakt het voor mogelijk om te doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt. Geen vastomlijnde functies, maar groeien in de richting die jij voor ogen hebt.


Geen micromanagement maar echt vertrouwen


Jij bepaalt hoe succesvol en gelukkig je bent in je rol. Werken hoe je wilt, waar je wilt en wanneer je wilt. Op die manier die jou gelukkig maakt. Zes maanden werken in New York? Go! Ruben vertelt je over zijn avontuur.Elke dag ben ik aan het pionieren 

Jij bepaalt, wij faciliteren. Onze cultuur is, zoals je eerder hebt gelezen, gebaseerd op het 3V-principe. Naast flexibiliteit biedt dit jou ook de kans om echt mee te bouwen aan Timetohire en de ondernemersgeest in je te laten shinen.Ontwikkeling bij Timetohire

Wij zijn ambitieus. Net als jij. Daarom dat wij jou ondersteunen in jouw ontwikkeling. Wil jij een cursus volgen die jou helpt om betere resultaten neer te zetten bij de klant? We got you. Wil je een andere kant op? Wij denken met je mee en creëren ruimte om te doen waar je echt gelukkig van wordt. Zie jij kansen die we mislopen? Zet het op papier en je krijgt de tijd en ruimte om dit uit te werken om samen te bouwen aan Timetohire. Waarom Timetohire?

Ook werken bij Timetohire?

Bekijk vacatures