Wat we doen | Timetohire

Growing Organisations

Mensen vinden is niet zo lastig. Loop een willekeurig winkelcentrum binnen en je vindt er genoeg. De juiste mensen vinden om te groeien als organisatie? Dat is wel een uitdaging. Door niet te investeren in de werving zien we dat veel organisaties moeite hebben met het vinden van talent. Als onderdeel van Timetohire werk jij samen met ons om bij onze klanten HR & recruitment duurzaam in te richten en wél de juiste mensen te vinden. Want wij geloven dat mensen de drijfveer zijn van jouw organisatie. Zonder een goed plan, ga je deze mensen niet aantrekken.

Hoe jij dit gaat doen

Elke klant heeft een ander vraagstuk. Daarom bieden wij voor al onze klanten maatwerk in hoe wij tot de oplossing komen voor hun probleem. Hierin maken we onderscheid in vier verschillende diensten. Welke jij gaat uitvoeren? Dat ligt helemaal aan jouw rol en ambities. Samen kijken we naar wat het beste past bij jouw ervaring en zoeken we een opdracht die hier het beste bij aansluit. Dit kan als recruitment specialist binnen een Recruitment Process Outsourcing (RPO) team, als HR Business Partner binnen een mooie organisatie, als specialist bij Interim opdrachten of als Recruitment Consultant in het Rec2Rec team. 

Recruitment Process Outsourcing
Voor de lange termijn

Voor als je echt ergens aan wil bouwen. Met recruitment process outsourcing nemen wij het hele recruitmentproces van een organisatie in handen. Samen met een team ben je onderdeel van de organisatie en pak je het recruitmentproces op vanaf het opstellen van de recruitmentstrategie tot het het sourcen van kandidaten en het doen van een aanbod. 

HR Solutions
Het bouwen van een gezonde bedrijfscultuur

Timetohire HR Solutions gaat over meer dan groeien, het gaat over de beste mensen aantrekken, talent in hun kracht zetten, het bouwen van een gezonde bedrijfscultuur en het allerbelangrijkste; mensen behouden. Jij bent het verlengstuk van de HR-afdeling van de klant en maakt het verschil door processen te optimaliseren en HR toekomstbestendig in te richten.

Interim Recruitment
Voor tijdelijke versterking

Als Interim Recruiter krijg je de mogelijkheid om bij veel verschillende klanten aan de slag te gaan. Je wordt ingevlogen om een specifiek deel van het recruitmentproces op te pakken. Wat dit is? Dat ligt aan de vraag van de opdrachtgever en aan jouw kwaliteiten en behoeften. 

Rec2Rec

Recruiters die recruiters recruiten

Rec2Rec is onze werving & selectie tak waar wij als recruiters recruiters recruiten. Als een organisatie hun recruitment in-house wil regelen, is dit de beste optie. Als Recruitment Consultant werk jij samen met jouw teamgenoten om de juiste kandidaten uit de markt te halen en een duurzame match te vinden bij één van onze klanten.Draag bij aan Timetohire 

Wil jij bijdragen aan onze missie om HR & recruitment bij al onze klanten een integraal onderdeel te maken van de bedrijfsstrategie?  Bekijk dan nu onze vacatures en solliciteer op de functie die het beste bij jou past. 

Ook werken bij Timetohire?

Bekijk vacatures